Uusi rivitalokohde Muuramen Tervamäessä, Pihlapolulla!
Uusi rivitalokohde Muuramen Tervamäessä, Pihlapolulla!
Pihlahovi on koti loistavia palveluita rakastavalle!
As Oy Muuramen Pihlahovi on loistava koti sinulle, joka haluat erinomaisia terveys-, koulutus- ja vapaa-ajan palveluita, sekä arkielämän sujuvuutta keskellä ystävällistä asuinyhteisöä. Muurame on kasvava ja hyvinvoiva, erityisesti nuorten perheiden suosiossa oleva kunta, joka pystyy tarjoamaan asukkailleen laadukkaat peruspalvelut. Alue sijaitsee Muuramen keskustasta noin 2 kilometriä Säynätsaloon menevän Kinkovuorentien länsipuolella. Eikä matkaa Jyväskyläänkään tule, kuin sen reilun 20 minuutin verran.

Asukasystävällinen taajama

Tervamäki on yksi Muuramen suosituimmista asuinalueista. Tervamäestä ei ole kuin 15 km matka Jyväskylään, jonne pääset alle puolessa tunnissa autolla.

Loistavat palvelut

Kävelymatkan päästä löytyvät päiväkodit, bussipysäkit, uimarannat ja muita palveluita. Terveyspalvelut toimivat asukkaiden mukaan loistavasti - paremmin kuin Jyväskylässä!
 

Vauras kunta

Muuramen väestön ikärakenne on Keski-Suomen maakunnan nuorekkain ja alueen matalin veroprosentti. Vauraalla kunnalla on kyky kustantaa palvelut asukkailleen. 

Upeat luontoarvot

Patikoi lähimetsässä ja kipaise sen jälkeen uinnille Päijänteeseen. Matkaa rantaan on reilu kilometri. Lenkkeile Päijänteen rantaa Muuramen satamaan tai Muuramejoelle.
Asukkaiden kokemuksia Muuramesta
"Hieno paikka kahden ison järven välissä. Hyvä terveyskeskus,koulutus upeata, mahtavat kaupat ja ja mielettömät liikuntamahdollisuudet, niin kesällä kuin talvellakin. Tykkään todellla, vaikka olenkin kesämuuramelainen n. puolet vuodesta. Jyväskylä syvällä verrattaessa."

"Muurame aivan upea paikka ja jo saunamuseon takia suosittelen muuttamaan tänne. Meillä on sellainen slogan. "mitä täällä ei ole, sitä ei missään tarvita". Se on hieno Muuramen slogan ja pitää paikkansa."

-Muuramen asukkaat
Lapsiperheen arjen sujuvuus suunnittelun lähtökohtana
 • Alueella sijaitsee useampia päiväkoteja: Alueelta löytyy perheen pienimmille hyvää hoitoa, voit valita usean päiväkodin joukosta parhaan lapsellesi: Ryhmäperhepäivähoito Karhuntassu, Päiväkoti -Korttelikoulu Leikari ja Päiväkoti Löytöretki sijaitsevat noin puolen kilometrin päästä Pihlahovista. 
 • Perhekahvila: Pienen lapsen kanssa on helppo käydä kävellen MLL perhekahvilassa Muuramen nuorisoseurantalossa. Lasten kanssa on mahdollista pyöräillä parin kilometrin päässä olevaan suureen leikkipuistoon. 
 • Leikarin ja Mäkelän koulut tarjoavat laadukkaat edellytykset lapsiesi peruskoulutukseen. Muuramessa lapsista pidetään hyvää huolta! 
 • Muuramekeskuksen kaupoista hankit kätevästi ja aikaa tuhlaamatta päivittäistavarat perheellesi. Pihlahovin hyvin suunniteltu piha helpottaa kauppakassien kanssa siirtymistä, sillä autopaikka on suoraan oven edessä.
Virkistymismahdollisuudet vailla vertaa aikuisille
 • Voit suoraan kotioveltasi lenkkeillä upeaan Hautalanmäen vaaramaisemaan tai kohti Päjänteen rantoja ja Paavalinvuoren rantoja, jonne on juuri sopiva matka, jotta saat hien pintaan. Alueella risteilee useita lenkkipolkuja ja valaistuja latuja.
 • Läheiseen Saarenlahden satamaan voit parkkeerata veneesi. Saarenlahden satamassa venepaikkoja on 32. Aloita veneharrastus tai jatka entistä!
 • Riihivuori on hauska laskettelurinne on vain 6km päässä. Vie itsesi ja perheesi viettämään talvipäivää kotikulman laskettelukeskukseen.
 • Muuramen kunta mahdollistaa monet liikunnalliset aktiviteetit ympäri vuoden ja sinun kodistasi on lyhyt matka lähes jokaiseen niistä. Kunnan liikuntatoimisto sekä Jyväskylän seudun kansalaisopisto pitää huolen siitä, että harrastusmahdollisuudet eivät lopu heti. 
Asukkaiden kokemuksia Muuramesta
"Itse asumme Muuramen Tervamäessä. Ollaan viihdytty. Tervamäki on 2000-luvun puolen välin jälkeen rakennettu, täynnä lapsiperheitä. Koulu (1-2 luokat) ja päiväkoti ovat tämän mäen alaosassa, meillä kakkosluokkalaisella koulumatka n. 700m, ei mitään isoja tieylityksiä. Muurame on kiva pikkukunta, ainakin koulu- ja päiväkotipalvelut ihan toimivat. Riihivuori, joka on ihan mukava laskettelurinne on 6km päässä. Jyväskylän keskustaan 15km. Peruspalvelut (kaupat, posti, muutama pizzeria, alko) löytyy Muuramen alueelta. Isommat marketit (Prisma, City-market, Lidl yms) keljosta jonne noin 7km. Ollaan viihdytty täällä Muuramessa. Paljon kavereita lapsilla ja leppoisan rauhallinen paikka. "

"Muuramea suosittelen lapsiperheelle. Siellä koko lapsuuteni asuneena pakko todeta, että asiat hoituu siellä niin tkssa kuin hammashoitolassa paremmin (kuin Jyväskylässä)"

-Muuramen asukkaat
Asuntojen tiedot
Asunnot A1, B1, A4 ja B5 
4H+K+S+AK/LÄMMIN VARASTO
97m2, Vmh. 232 800€, Mh. 115 478,50€

Asunnot A2, A3, B2, B3 ja B4
3H+K+S+AK/LÄMMIN VARASTO
84,5m2, Vmh. 205 800€, Mh. 103 597,25€

VARAUSTILANNE
B5 Varattu
Muut vapaana
Pohjaratkaisu
Pihlahovin pohjaratkaisu tarjoaa loistavat edellytykset viihtyisään ja miellyttävään asumiseen. Asunnot sisustetaan laadukkailla materiaaleilla. Kiintokalusteet ja kodinkoneet toimittaa Puustelli ja laatat tulevat Laattapiste Collectionilta. Lattiamateriaalina asuintiloissa on ajaton tammiparketti.  

Toimiva avokeittiö

Makusi mukaan muokattava avokeittiö ja avara olohuone, josta pääset isolle terasille

Iso aurinkoinen terassi

Talosta löytyy terassit talon molemmilta puolilta. Nauti aamukahvista terassilla!

Muokattava pohja

Siirrä keveitä väliseiniä, jos haluat. Tilat muovatuvat tarpeeseesi!

Lämmin varasto

Lämpimässä varastossa voit huoletta varastoida tavaroitasi ympäri vuoden.

Sauna

Mukavassa omassa saunassa saat kuumat löylyt ja rentoudut työpäivän jälkeen.

Etu- ja takapiha

Pihalta löytyy laajalti tilaa lasten leikkeihin ja grillaukseen

Autokatos

Autokatos löytyy asunnon edustalta, joten kauppakasseja ei tarvitse kantaa kaukaa.

Tilava kodinhoitohuone

Tilavassa kodinhoitohuoneessa hoidat taloutesi pyykit vaivattomasti
Asukkaiden kokemuksia Muuramesta
"Muurame tuo Jyväskylän ympäröimä vatikaanivaltio. Sinne vaan! Kaikki toimii mallikkaasti ja kunnanjohtaja käy lähes päivittäin koulun ruokalassa syömässä."

"Muuramessa tk ajan sai aina nopeasti usein myös samalle päivälle (akuutit asiat). Jyväskylässä paljon vaikeampi saada lääkärille aikaa, eikä aina aikoja ollut samalle päivälle. Kehottivat suoraan menemään päivystykseen myöhemmin. Muuramessa hammashoitolaan ja lääkärille sai ajan max. muutaman viikon päähän, vaikka kyseessä olisi ollut vain tarkastus ja hammaskivenpoisto. Lähettivät vielä asiakkaan suostumuksella kutsun vuosittaiseen tarkastukseen. Jkl:ssä ainakin puolen vuoden jono, jos ei ole akuuttia tarvetta. Mitään säännöllisiä tarkastuksia ei aikuisille ollut. Muuramessa oli/on myös hyvä kirjasto (monipuolinen valikoima, uutuuksiakin oli saatavilla toisin kuin Jkl:n isoimmissa kirjastoissa)."
Lataa esite 
Teimme esitteen, jotta pystyisit paremmin tutustumaan tähän kohteeseen omalla ajallasi. Ole hyvä, esitteestä löydät tarkemmin tietoa kohteesta
 • Sijaintitiedot, tiedot kunnasta.
 • Etäisyydet, lähialueen palvelut, alueen historia jne.
 • Harrastusmahdollisuudet aikuisille ja lapsille.
 • Pohjakuvat, vapaat asunnot, hinnat sekä jonotusohjeet.
 • Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.
100% Turvallinen. Emme spämmää, emmekä luovuta tietojasi ulkopuolisille.
4 syytä muuttaa Pihlahoviin
Miksi sinun tulisi harkita Pihlahovia vakavasti? Keräsimme pointit yhteen. 

Loistavasti toimivat palvelut

Tuskastuttaako pitkät odottelut Jyväskylän terveydenhuoltopalveluihin? Eikö lapsesi saa riittävän laadukasta peruskoulutusta / päivähoitoa? Muuramessa palvelut toimivat asukkaiden mielestä paremmin kuin Jyväskylässä. 

Asuinpaikkana hyvä

Pihlapolulla et välttämättä tarvitse edes autoa, sillä pääset kulkemaan kätevästi linkillä tai pyörällä loistavia kevyen liikenteen väyliä pitkin Muurameen ja Jyväskylään. Voit nauttia kaupunkielämästä siinä, missä lähempänäkin Jyväskylää.

Uusi omannäköinen koti

Garantian rakentaman kodin etu on siinä, että pystyt itse vaikuttamaan tulevan kotisi ulkonäköön, sisustukseen, pohjaratkaisuun, sekä varusteluun. Lataa esite ja varaa jonotusnumero, niin aloitetaan tulevan kotisi suunnittelu!

Edullinen hinta ja tyytyväisyys

Saat pihlahovista asunnon alkaen vähän päälle 103 000 EUR* (mh). Garantiaa rakennusliikkeenä suosittelee muutkin! Lue asiakaspalaute alapuolelta. Kanssamme uuden kodin hankinnasta tulee helppo ja mieellyttävä prosessi.

* Velaton hinta alkaen 205 800 EUR

Tyytyväisen asiakkaan kommentit

Täytyy sanoa, että asiat eivät olisi voineet toimia sujuvammin. Saimme rauhassa miettiä haluamiamme muutoksia ja ne tehtiin niin kuin oli sovittu, jopa sellaiset muutokset, jotka oli sovittu suullisesti. Saimme jatkuvasti tietoa ja kuvia rakennuksen edistymisestä, asuimmehan sentään n. 200 km:n päässä kohteesta. Meille rakennettiin autokatoksessa sijaitseva varasto etuajassa, jotta voitiin tuoda sinne tavaroitamme jo hyvissä ajoin ennen muuttoa. Työn jälki on todella siistiä ja henkilökunta ystävällistä. Sama joustavuus, sujuvuus ja asiakaslähtöisyys jatkuu, joten uskalsimme lähteä jo toisen kerran Garantia Rakennuksen ”kelkkaan”.

-Leena ja Markku Lätti

Kokemuksia Garantiasta

Täytyy sanoa, että asiat eivät olisi voineet toimia sujuvammin. Saimme rauhassa miettiä haluamiamme muutoksia ja ne tehtiin niin kuin oli sovittu, jopa sellaiset muutokset, jotka oli sovittu suullisesti. Saimme jatkuvasti tietoa ja kuvia rakennuksen edistymisestä, asuimmehan sentään n. 200 km:n päässä kohteesta. Meille rakennettiin autokatoksessa sijaitseva varasto etuajassa, jotta voitiin tuoda sinne tavaroitamme jo hyvissä ajoin ennen muuttoa. Työn jälki on todella siistiä ja henkilökunta ystävällistä. Sama joustavuus, sujuvuus ja asiakaslähtöisyys jatkuu, joten uskalsimme lähteä jo toisen kerran Garantia Rakennuksen ”kelkkaan”.

-Leena ja Markku Lätti

Lataa esite 
Teimme esitteen, jotta pystyisit paremmin tutustumaan tähän kohteeseen omalla ajallasi. Ole hyvä, esitteestä löydät tarkemmin tietoa kohteesta
 • Sijaintitiedot, tiedot kunnasta.
 • Etäisyydet, lähialueen palvelut, alueen historia jne.
 • Harrastusmahdollisuudet aikuisille ja lapsille.
 • Pohjakuvat, vapaat asunnot, hinnat sekä jonotusohjeet.
 • Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.
100% Turvallinen. Emme spämmää, emmekä luovuta tietojasi ulkopuolisille.
Copyright 2016 Garantia Rakennus